0202358111

4x Bites PLUS yoghurt IS happiness

4x Bites PLUS yoghurt IS happiness 

Merrylou Merrr Merrylou wakker worden!!! OMG hoe laat is het dan? 9 uur al! OMG OMG zo laat!!! Ik heb wel is waar uitgeslapen! Zoals altijd heb ik gisteravond weer uitgestippeld wat ik de volgende ochtend ga eten.. Dus vol enthousiasme begin ik de dag… Sta gehaast op, spring onder de douche, make-up op en gaan met die banaan.. 

Hallo ochtend!

Tijd om er een nieuwe mooie dag van te maken. Begin de dag vandaag met een goed maar lekker ontbijt. Iedereen weet van mij dat ik van variëren hou! Dus vandaag ga ik mijn ontbijt op-spicen met trommelgeroffel…. Bites van Bites we love. Je kan ze ook als tussendoor nemen maar ik ben gegaan voor ontbijt.. 4x verschillende bites momenten! Met verschillende soorten yoghurt! Say hello to happy healthy breakfast!! Wat willen wij ” healthy lifestyle.. Hoe krijgen wij dat ” gezond ontbijten” Waneer beginnen wij ” Nu meteen!” hahah. Nog meer leuk nieuws ik mag zo een pakket weggeven aan een van mij volgers of nieuwe volgers… Lees hieronder wat je moet doen en misschien maak jij ook kans op een Bites we love pakket! Let the FUN begin…

 


Zelf heb ik de smaken

Banana coco choco nr 11

Bleuberry cheesecake nr 14

Dark pecan nr 17

Going bananas nr 46 


 

Wat heb je nodig:

  • bites van Bites.nl (je kan zelf kiezen welke)
  • magere yoghurt
  • soja yoghurt bosbessen smaak
  • Griekse yoghurt
  • scheutje honing
  • cacao poeder
  • sojamelk chocolade

Wat moet je doen:

4x een ander ontbijt!

Dag 1 : Magere yoghurt met banana coco choco en een scheutje honing.

Dag 2 : Soja yoghurt met bosbessen smaak met bleuberry cheesecake.

Dag 3 : Griekse yoghurt met going banana en een scheutje honing.

Dag 4: Griekse yoghurt met cacao poeder honing en een scheutje sojamelk chocola en dark pecan.

 

Enjoy your breakfast

Heb jij leuke ideetjes voor een lekker gevarieerd ontbijt wat niet al te moeilijk is… Let me know…??? Ben benieuwd waar jullie je yoghurt mee up-spicen! Kan namelijk ook wel weer wat nieuwe inspiratie opdoen…( en maak kans op het bites pakket)

dus ik zeg 4x Bites PLUS yoghurt IS happiness!

xoxo ml

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: