0202358111

#4 OOTD outfit of 2day

#4 OOTD outfit of 2day rouwend-hart

 

Morning people het is vandaag vrijdag en vrijdag is de dag van…” wat doe ik aan vandaag “. Maar vandaag wil ik toch wat meer mijn training’s kleren in het zonnetje zetten! Want ik kan zo super gemotiveerd worden van nieuwe trainingskleren kopen! Dan kan ik er weer voor een hele maand tegenaan.. Ik weet niet wat het is op de een of andere manier ben ik dan weer helemaal op en top in vorm! Ja ik ben heel eerlijk soms heb ik ook wel is een geen-zin-in-sporten-dag. Dus vandaag wordt het mijn training’s outfit!

Mijn trainingskleren variëren van de H&M tot aan Nike en Adidas… Heb niet echt een voorkeur voor 1 bepaald soort merk, wat ik leuk vind koop ik… Dat is eigenlijk een beetje mijn regel!

Waar jij gelukkig van wordt dat moet je dragen. Alles voor jouw eigen trainingsmotivatie! Natuurlijk moeten we trainen en er goed uitzien!! Daar doen we het ten slotte voor!!!

 

 

Trainen doen wij in style! HAHAHA 😏

 

M O T I V A T I E !!!

Even voor de dagelijkse ik-ga-sporten-BOOST.

 

Enjoy your beautiful training day!

Heb jij nog leuke ideetjes om je outfit/workout  FUN en leuker te maken let me know????

xoxo ml cropped-hartje-zwart.jpg

3 Responses to “#4 OOTD outfit of 2day

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: