0202358111

#3 OOTD outfit of 2day

#3 OOTD outfit of 2day 

 

#3 OOTD Outfit of 2day: vandaag had ik een DI-LEM-MA! Mijn dilemma heet WAT DOE IK AAN…  Herkenbaar, ja zeker! Alles maar dan ook echt alles wat ik online zie wil ik kopen want ik heb dat broekje dat daar bij past net niet. Maar vergeet dat ik honderd andere broekjes heb die er prima bij passen.  Maar ik ben er uit, vandaag heb ik een setje samen gesteld wat stoer maar ook heel erg schattig is! Ik hou ervan.. Het meeste is van Urban outfitters omdat ik verslaafd ben aan hun website! BACKPACK dat wordt een ding! Het is zo gewild en zo vet! Dat ik denk dat ik daarin wel een TREND-ALART heb gespot! Pin mij er niet aan vast maar ik denk dat het echt een fashion ding gaat worden. Vandaar dat ik mijn setje ook met een backpack heb gestyled.

HOT-OR-NOT laat me weten wat je ervan vindt… 

Enorm benieuwd ben ik of jij hetzelfde zou doen of het totaal anders zou doen.

Is het te gewaagd of juist te simpel??? Let me know…

 

Backpack 

Haarclips 

Bomber jack suede

Jeans

 Loafers

 Top

Wat heb jij aan vandaag? Let me know..

Enjoy

xoxo ml

6 Responses to “#3 OOTD outfit of 2day

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: