0202358111

3 meditatie apps die je moet hebben

 

3 meditatie apps die je moet hebben

Wat ben jij nou aan het doen? Mediteren… Zeg ik heel normaal alsof ik het al jaren doe! Hoezo dan? Nou het is een beetje raar dat je op de vloer ligt! Dus vandaar…ik dacht dat je misschien niet zo lekker was. Nee joh als ik niet lekker ben ga ik toch niet op de grond liggen gekkie!

“Mediteren”Ik doe het ergens voor! Wil de dag beginnen met wat meer rust en het besef van wat er om mij heen gebeurt… Oh dat klinkt wel heel erg zweverig :S hahah. Maar goed RUST wie heeft er tegenwoordig nou echt rust. Iedereen is druk druk druk al zit je stil ben je nog druk, druk in je hoofd… Wat moet je allemaal doen vandaag, wat eten we vandaag, oeps ben vergeten de was uit de wasmachine te halen enz. enz. Dagelijkse sleur! Maar er zitten natuurlijk ook hele positieve dingen aan je dagelijkse sleur! Daar wil ik mij bewuster van worden! Meer op mijzelf concentreren en minder op de dingen die altijd maar moeten!

3 APPS die je echt moet hebben!

#1 Headspace

In nog geen 10 min per dag ben je bezig met je meditatie.

positieve factoren

Bewustwording van jezelf 

Minder stress

Meer lachen

Love, eat & sleep better!

Word een betere luisteraar

Peace of mind

 

#2 Muse

Mediteren voor beginners: de app begeleid je tot jij gevorderd bent in mediteren!

#3 Calm

Mindfullness to the fullest

Waar ik ook geïnteresseerd in ben is het boek van Mindvoel waar je stap voor stap leert mediteren!  Maar dat boek moet ik nog bestellen en lezen.. Maar heb er al wel goeie reviews over gelezen.

 

Heb jij meditatie apps die je vaak gebruikt Let me Know!

 Enjoy your inner peace!

xoxo ml 

6 Responses to “3 meditatie apps die je moet hebben

 • Leuk artikel, kan ik goed gebruiken. Ik gebruik nu vaak asmr dat is met geluiden (klinkt ook zweverig)

 • Oh, die apps bekijk ik zeker!
  Ondertussen volop bezig met yoga, dat helpt me echt om tot rust te komen 😉

  • Ja dat wil ik zelf ook gaan doen! Ben daar nog niet zo ervaren in heb jij nog tips voor mij daarin? Xx

   • Nog niet zo superlang bezig hier. Ik ga naar een centrum in Leuven waar je verschillende vormen van yoga kunt doen.
    Maar tips… goh, alleen maar heel makkelijke kledij aandoen. En je vooral laten meeslepen! 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: