0202358111

#2 OOTD outfit of 2day

#2 OOTD outfit of 2day 

 

 #2 OOTD outfit of 2day. What to wear dat is de vraag die ik mij elke dag weer stel. Nooit is er genoeg en nooit is het wat ik wil! Altijd wat nieuws… Hahah dus heb vandaag mijn hele kast opgeruimd en setjes gemaakt van alles wat ik in mijn kast heb. Heerlijk zo een opgeruimd gevoel! Oké ik geef toe heb wel een heel leuk setje bij de Zara gevonden die ik wil gaan kopen.. Maar los van dat ben ik weer op enorme leuke ideeën gekomen! Zo heb ik mijn over the knee booth weer kunnen stylen bij een trui die ik al zo lang niet meer aan heb gehad… En heb ik ook weer een oude leren broek tevoorschijn getoverd waar ik ook weer enorm leuke dingen mee ga doen.. Die is wel zo oud dat ik dacht om hem langs de kleermaker te brengen en er iets nieuwers van te maken. Nou hopen dat het gaat lukken en of hij dat kan. Misschien een rok… Maar vandaag wil ik jullie laten zien wat ik bij de Zara heb gevonden en wat zo enorm schattig is. Het was wel even wennen voor mij omdat het een beetje uit mijn Comfort zone is. Maar hoor graag wat jullie ervan vinden. Heb de link erboven gezet!

Schoenen                                                                Bondje 

Jeans                                                     blouse 

Colbert 

 

Enjoy your OOTD & wat is your favo outfit! Let me know?

xoxo ml

 

5 Responses to “#2 OOTD outfit of 2day

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: