0202358111

10x style guide tips

10 style guide tips. 

S H O P Your 2 piece set NOW!

Vandaag een look met mijn mooiste Oeuvre setje: de 2 piece purple! Dit setje vind ik voornamelijk leuk en HOT omdat je met 1 setje klaar bent en lekker kunt combineren met accessoires! Hieronder deel ik graag mijn 10 style guide tips met jullie om deze set nog beter te rocken en jouw look helemaal te perfectioneren!

10 style guide tips! 

  1. Zorg dat je de juiste maat kiest! Ik weet dat wij vrouwen altijd een maatje kleiner willen kopen. Maar met dit setje zou ik dat niet doen.  Waarom, hoor ik je nu denken… Er zit een elastische-band in het rokje en als je deze kleiner koopt krijg je daar een rol.. Sorry dat ik het zo zeg… Maar dat is niet charming… If you know what I mean!
  2. Zorg dat je het truitje bovenaan wat los maakt, dat geeft een wat speelser effect. 
  3. Gooi je haar lekker los en doe er wat haarlak in! Lekker wild… Of juist een knot met een scheiding in het midden. Je kunt er beide kanten mee op.  Het voordeel van een knot is dat je nog je oorbellen ziet. 
  4. Lipgloss met een neutrale kleur.
  5. Zonnebank voor de bruine beentjes. 
  6. Leuke slippers eronder voor een dagje stad. 
  7. Geen fan van blote buik? No problemo je kunt je rok wat hoger dragen waardoor je het blote buik effect verstopt.
  8. Opvallende oorbellen met gekleurde steentjes erin! 
  9. Zonnebril op die net even iets te veel diva schreeuwt.
  10. Last but not least: Draag het met net iets te veel zelfvertrouwen om te laten zien waar jij voor staat! 


Enjoy your 2 piece purple! 

Heb jij nog tips om the look nog beter af te maken? Let me know! 

xoxo ml ♥

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: