0202358111

5X de meest rare en bizarre challenges op youtube

5X de meest rare en bizarre challenges op youtube

Lachen is gezond! Je hoort het zo vaak.. Lachen is goed voor je! Misschien een beetje gemeen maar ik kan mij zo rot-ergeren aan youtube challenges. Mensen die hun gezondheid riskeren voor views! OMG maar ik wil er wat positiefs van maken ondanks dat het een ergernis is… Soms is het ook heel erg grappig.. Ik hoop dat ze het hebben geoefend of heel goed weten wat ze doen. Want na mijn zoektocht… Ben ik ook hele enge filmpjes tegen gekomen. Eng in de zin van ongezond, gevaarlijk en zo niet goed voor je lichaam!

 

De DIKKE- L I P P E N challenge!

Nooit nadoen AUB je lippen worden er echt niet mooier van!!

De K a Nee L challenge

Raw onion challenge

Egg challenge

In de M I X! (top 10)

Nogmaals ik zou dit zelf NOOIT proberen of wat dan ook! Dit zijn mijn 5 meest bizarre en rare challenges online, nogmaals doe het AUB niet!

Egg Roulette challenge (crazy sisters)

Dit zijn mijn 5X de meest rare en bizarre challenges op youtube.. Heb jij nog filmpjes gezien die heel erg raar, ongewoon of wat dan ook zijn Let me know!

enjoy your F U N N D A Y! En onthoud lachen is gezond dus een beetje leedvermaak is niet erg!

Schrijf je in voor onze N I E U W S B R I E F.

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Check onze nieuwe items in onze online boutique!

Xoxo ml♥

2 Responses to “5X de meest rare en bizarre challenges op youtube

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: