0202358111

6x beste boeken voor de zomer.

6x beste boeken voor de zomer.

 

Hello lovely’s

Vakantie bestemming staat op de agenda en het is weer is tijd om mega veel te gaan chillen! Ik kan niet wachten… Languit op het strand te liggen met 1 of een paar goede boeken. Waar ik helemaal in kan verdwalen… Een goed boek op vakantie is echt een MUST! Stel je voor zon, zee, strand en cocktails in combinatie met een laagstaande zon en een hangmat waar je lekker in kan wegzakken! Dus vandaag wil ik jullie mijn top 6 boekenlijst delen. Waar ik helemaal verzot op ben!

•1

Verborgen van Karen Slaughter

•2

De kraamhulp van Esther Verhoef

•3

Life code van Dr. Phil

•4

Act like a lady think like a man van Steve Harvey

•5

15 tinten grijs van E.L. James

•6

Bezeten van mij van Nicci Frenche

Wat is jouw top 6 boeken die mee moeten op vakantie? Let me know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

xoxo ml♥

Dus heb jij ook zin in zomer of om lekker onderuit te liggen dan weet je war je met zijn! Boeken en strand zijn een perfecte match! Een match found in heaven. Stand zee zon boeken zijn de perfecte combinatie. Waar hang jij liever uit met een goed boek? 

6 Responses to “6x beste boeken voor de zomer.

Geef een reactie