0202358111

#1 OOTD Outfit of 2day

#1 OOTD outfit of 2day

Zo het wordt echt vreselijk koud! Wat wel weer een uitdaging wordt  is om er fashionable maar toch warm bij te lopen. Nou ben ik de laatste tijd helemaal weg van de overknee booth. Maar 1 minpunt… Ik ben best klein en ik wil niet kleiner lijken dan dat ik al ben! Mijn oplossing: een overknee booth met hak. Nu heb ik een prachtig setje gevonden bij de H&M. Im ready to hit the cold city:P. 

 

Look for today…

IMG_5529 IMG_5530

                                                                                                                                                                                   Jurkje H&M

Kniehoge laarzen H&M

Panty met print ASOS 

 

 

Enjoy your outfit 2day 

p.s wat heb jij vandaag aan? Of wat zou jij met de overknee booth doen? Let me know

xoxo ml

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: